Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "On és el Nadal?" by Elena Malakhova " Book PDF Kindle ePub Free

On és el Nadal?

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: On és el Nadal?
  • Author : Elena Malakhova
  • Release Date : January 04, 2012
  • Genre: Christmas & Advent,Books,Young Adult,Holidays & Celebrations,Fiction,Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 13541 KB

Description

El Nadal s'ha amagat i no desitja que ningú la trobi!

Llibre il·lustrat que relata les aventures d'un nen en pijama i sabatilles, d’una bruixa dolenta de cor negre i d’un follet nadalenc en pràctiques als qui el destí ha unit (accidentalment) a la recerca del Nadal.

Els tres protagonistes hauran d’unir les seves forces per aconseguir trobar al Nadal i convèncer-la perquè torni a brillar en la mitjanit del 24 de desembre perquè si no... La màgia desapareixerà amb ella del món! (Però aquest és un secret que ningú ha de conèixer).

Una divertida i tendra aventura on poques coses són el que semblen i on a mida que el lector vagi avançant amb els seus protagonistes a la seva recerca anirà descobrint per què el Nadal és tan important encara que potser això el faci canviar d'opinió al final... O potser no...

A més trobarà brillants i molt cuidades il·lustracions que acompanyen el text per servir de trampolí a la seva imaginació a través del relat.

Història recomanada per llegir en veu alta als petits (i no tan petits) de la casa interpretant als personatges i que convertirà la lectura del conte en una sensacional i festiva experiència per a tots.

Descobreixi a un nen que creia conèixer al Nadal i que s'adona que hi ha molt més del que ell es pensava, a una bruixa dolenta què d’amagades fa regals meravellosos i un follet nadalenc una mica mentider i enredaire que s'obstina a fer el que cal per molt que tot li surti sempre a l'inrevés.

On és el Nadal?


Free Download "On és el Nadal?" PDF ePub Kindle